Home    Bedrijf    Vacatures en stages
23/03/2016 Vacatures

Wij hebben vele mogelijkheden voor vrijwilligers en stagiaires. Ons bedrijf is in opbouw en groeit stevig met farms in de diverse teeltgebieden. Ruimte genoeg voor doorgewinterde akkerbouwers, techneuten en financiële mensen, die hun ervaring willen delen. Er is zo ontzettend veel te doen!

 

Nederlandse stagiaires bouwen mee aan de training van onze plantentelers, veefokkers, machinisten en monteurs. Wij bieden stageplaatsen aan voor studenten die zich willen bekwamen in deze vakgebieden. Inmiddels hebben wij studenten gehad van diverse instellingen, zoals de Wageningen Universiteit, de CAH in Dronten, HAS Den Bosch, ROC Doetinchem en de CHE in Ede.

 

Heb je zin en tijd (minimaal drie maanden) om als jonge, energieke en doorzettende Westerling ons en onze collega's te komen helpen, met een sprankelende werkhouding hen te stimuleren en samen een deel van het bedrijf te helpen ontwikkelen: wees van harte welkom! 

Wil je zelf je agro-business in Ethiopia opbouwen? De mogelijkheid bestaat om een of twee jaar met ons mee te werken, waarbij je de benodigde Ethiopische ervaring opdoet. Tegelijkertijd kun je – ondersteund door onze experts - je eigen bedrijf opzetten en land verwerven: een boeiend proces dat in dit land bizonder veel tijd vraagt en continue aanwezigheid vergt.

 

Kortom, als je Afrika-ervaring op wilt doen op je vakgebied bij een Hollandse farm in Ethiopia, kom! Stuur dan een mailtje naar solagrow@gmail.com

 

NieuwsFlits
Wilt u ook de ontwikkelingen volgen in Ethiopië? Meld u zich dan aan voor de nieuwsflits die regelmatig per e-mail wordt verzonden.
Contact Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Disclaimer Solagrow PLC 2011 | Sitemap | Contact